Finn beste pris på din reise til Valle Gran Rey

Din reise til Valle Gran Rey

Valle Gran Rey (med ca. 3600 innbyggere) er La Gomeras største turiststed, beliggende i en vakker, dyp og fruktbar dal sørvest på øya.

Søk reise til Valle Gran Rey

Valle Gran Ray

Tre småsteder

I forhold til charterstedene på Tenerife er "stort" kanskje ikke rette ordet. Valle Gran Rey er et relativt beskjedent sted hva gjelder infrastruktur. Dalen rommer en rekke "husklynger", hvorav tre har å gjøre med turister: En knapp kilometer opp i dalen ligger La Calera, som har bensinstasjon, bankautomater, legekontor etc. Ved sjøen, ca. halvannen kilometer fra hverandre, ligger Vueltas (som har postkontoret og havnen) og La Playa – begge stedene med små, fine strender.

Tyskere

Valle Gran Rey er av en eller annen grunn, trolig fordi dette er et ganske avsondret og naturskjønt sted, tungt invadert (unnskyld uttrykket ...) av tyskere. Barene er tyske, skiltene er tyske, betjeningen er tysk.

Aktiviteter

Når badestrendene i Valle Gran Rey ikke lenger er nok, er båttur tingen. Båtene går gjerne rundt kysten og opp til Los Órganos, en spektakulær klippeformasjon på nordsiden av øya som bare kan ses fra sjøen. Er du heldig, får du også oppleve delfiner og hval i fri dresur. Dykking (det finnes et tysk dykkersenter) og vandringer i dalen frister også mange.

Hoteller, restauranter og barer

Det finnes et lite knippe rimelige pensjonater jevnt fordelt i mellom de tre småstedene, ellers har området et par hoteller med svømmebasseng og et stort antall leiligheter til leie. Det er i de sistnevnte de fleste turistene bor.

Restauranter og barer finnes i tilstrekkelig antall til at man kan prøve ut litt forskjellig i matveien og jaggu har ikke La Playa også et diskotek om sommeren.

Søk reise til Valle Gran Rey

Din reise logo