Finn beste pris på din reise til Torremolinos

Din reise til Torremolinos

Byen ligger bare et kvarters kjøring fra flyplassen i Malaga og stranden er lang, rett og fin. Derfor er det ikke til å undres over at dette var det første stedet på Solkysten hvor charterturismen tok virkelig av tilbake på 1960- og 70-tallet.

Søk reise til Torremolinos

Torremolinos

Nå, noen tiår senere, finnes det mest attraktive feriestedene lenger sør og nord på kysten -- mens Torremolinos fremstår som en noe sliten, litt kaotisk og ikke særlig luksuriøs by. Men fremdeles mottar Torremolinos flest turister av alle byene på Solysten. Hit kan du alltid komme for en rimelig penge.

Torremolinos er et laaangt sted. Stranden langs byen måler flere kilometer og er bare avbrutt av et lite nes på midten. Ellers er linjen med hoteller, parasoller, restauranter, barer og souvenirsjapper nærmest snorrett.

Selve byen befinner seg noen hundre meter bakenfor. Noen slitsomme metre, for den ligger også en god del høyere enn stranden. Sentrum består delvis av tett trafikerte gater og moderne infrastruktur, og delvis av gågater fyllt med alt det turister formodes å sette pris på.

Helhetsinntrykket er litt rotete. Dette skyldes at byens topografi gjør det litt vanskeiig å bedømme hvor ting ligger i forhold til hverandre, men også at gamle og utslitte hoteller blander seg med Burger King-sjapper, umalte boder og glorete fasader. Stil er ikke det som først og fremst særpreger Torremolinos.

Likevel er stranden lang og romslig, utelivet livlig og gatene fyllt med tilbud og folk fra hele Europa. Med leiebil eller charterselskapenes bussturer kan du nå utfluktsmål som Granada (Alhambra), Sevilla, Cordoba, Gibraltar, grottene i Nerja og Ronda. Og solen skinner garantert like mye her som på de andre og mer fasjonable feriestedene langs kysten (som dessuten er minst like overfylte ...).

Torremolinos egner seg dermed best for deg som ønsker en billig tur til sol og varme, som setter pris på myldrende strand-, folke- og uteliv, men som ikke krever høy standard eller "spansk sjarm".

Søk reise til Torremolinos

Din reise logo