Finn beste pris på din reise til San Antonio

Din reise til San Antonio

San Antonio er Ibizas nest største by og har et uteliv som overgår det i Ibiza by når det gjelder rølp. Også her finnes klubber i verdensklasse. Men likevel er San Antonio også et brukbart sted for barnefamilier, men da utenfor hovedsesongen i juli og august.

Søk reise til San Antonio

San Antonio Ibiza

San Antonio er et yndet charterreisemål og følgelig sprekkfullt om sommeren. Tonen er uformell og ikke egnet for de mest konservativt anlagte: Du kan gjerne påtreffe toppløse kvinner på klubbene og bunnløse ditto på strendene. Marijuana er ganske så utbredt, selv om det er strengt ulovlig. Alkoholen flyter fritt og gjestene er for en del britiske hooligans ... OK, dette er kanskje å tegne et litt for overtydelig bilde av situasjonen, men likevel ... ikke ta med svigermor hit i juli eller august, please.

De store klubbene – Es Paradis og Eden – ligger i utkanten av byen og gir deg fullt opp av the Ibiza experience: Avanserte lyd- og lysshow, popcorn- og boblemaskiner, vannparties osv. Utelivet for øvrig utspilles i "West End" (britene igjen ..) som er to tette bargater også med en del litt mindre diskoteker. San Antonio har gjerne litt høyere takt enn Ibiza by på begynnelsen av sommeren (mai, juni), mens hovedstaden overtar scenen senere (juli, august).

Mat og drikke

På restaurantfronten kan du velge mellom spansk tapas, italiensk pizza, mexicanske fajitas, kinesisk chop-suey, indiske curry-retter og thai-kjøkken. Blant annet. Drikke kan inntas med tilhørende karaoke, skotske kilter eller vakre solnedganger.

Strendene

Det finnes en liten, smal sandstrand innerst i bukten i selve byen, men det er lurere å ta fergen eller bil til en av de omkringliggende strendene: Port des Torrent eller Cala Bassa ca. 5 km mot sørvest, og Cala Gració ca. 1,5 km nordover. Enda litt lenger nord ligger den lille, sjarmerende badebukten Cala Salada, som du bare når med bil. Felles for alle strendene er den hvite, finkornede sanden, at de er et par hundre meter lange og at det er langgrunt og familievennlig. Det finnes tilbud om pedalbåter, bananbåter og volleyball.

Ting å gjøre

San Antonio ble grunnlagt av romerne og het da Port Magnus. Gamlebyen daterer seg til 1500-tallet og kan bl.a. fremvise en fin kirke som er verdt å se. En gang var dette en fredelig liten fiskerlandsby, men fiskerne har nå flyktet.

I utkanten av San Antonio kan du besøke Aquario Cap Blanc, et fascinerende akvarium anlagt i en naturlig grotte og fra San Antonio går det også en to times turisttur med minitog (på gummihjul) opp til øyas høyeste utsiktspunkt – med innlagt forfriskning på veien. For ungene finnes det en gokart-bane i utkanten av byen og en bitteliten fornøyelsespark like ved en av de store klubbene, Es Paradis. Noen kilometer utenfor sentrum ligger hestesenteret Can Sires. Og så må du trolig la deg fotografere foran den store egg-skulpturen som er satt opp til ære for Columbus, som noen mener ble født på Ibiza.

Shopping

Som i Ibiza by, finner du i San Antonio et hippie-marked nede i havnen om kvelden. Byen har et kjøpesenter i fem etasjer, motebutikker, matsupermarked og bøtter og spann med nips og juggel. Prisene er stort sett svært fordelaktige.

Søk reise til San Antonio

Din reise logo