Finn beste pris på din reise til Puerto del Carmen

Din reise til Puerto del Carmen

Puerto del Carmen er Lanzarotes største og mest livlige reisemål med over 30 000 hotellsenger. Byen har tre innbydende strender, restauranter og barer og butikker langs strandpromenaden, diskotek og en pen gamleby. Som turiststedene ellers på Lanzarote, er estetikken ivaretatt; det er frodig og grønt, og hotellanleggende er utformet i beskjedent format (maks tre etasjer) og pen stil, med kraftige farger mot hvite vegger.

Søk reise til Puerto del Carmen

Puerto del Carmen, Lanzarote

Byen passer i grunnen for de fleste. Det er rolig og luftig nok for barnefamilier, men også uteliv og aktiviteter i rikt monn for de mer spenningssøkende og nattevåkne, det finnes diskotek og musikkbarer med alle slags musikkstiler fra techno, rumba og rock til flamenco og kanarisk folkemusikk. Tempoet kan du bestemme selv.

Langstrakt og ren

Uansett hvor du velger å bo er det kort vei til stranden; hele byen ligger langs den fem kilometer lange strandpromenaden og er meget smal og langstrakt. Strendene har den sorte lavasanden som er karakterisktisk for Lanzarote og er tildelt EUs Blue Flag-merke for å være rene og godt holdt . Du kan leie liggestoler og parasoller.Fiskehavnen og gamlebyen med sine hyggelige kvartaler og små restauranter ligger lengst vest i byen. Derfra følger hotellene i lange rekker; de nyeste og mest moderne anleggene ved Matagorda-stranden ligger lengst øst. Dit ut – hvor det også er roligst – er det tre kvarters gange fra havnen.

Allisidige tilbud

Puerto del Carmen kan by på det meste av fritidsaktiviteter: Vindsurfing, tennis, jetski, dykking, seiling og haifiske – blant annet. Fra havnen går det utfluktsbåter bl.a. til Papagayo-strendene ved Playa Blanca i sørvest og til Corralejo på naboøya Fuerteventura.

Mer enn hundre restuaranter

Der er mange restauranter i Puerto del Carmen (mer enn hundre), også noen få som serverer god kanarisk mat, du finner dem særlig ved havnen. Ellers finner du restauranter og barer av alle nasjonaliteter og slag, fra pizzeriaer, via engelske puber, tysk sauerkraut, skandinavisk vikingmat og til eksklusivt fransk kjøkken.

Puerto del Carmen ligger bare ti minutters kjøring fra flyplassen på Lanzarote.

Søk reise til Puerto del Carmen

Din reise logo