Finn beste pris på din reise til Playa de Palma

Din reise til Playa de Palma

Et typisk turiststed: Playa de Palma er "Palmas strand". Her er det ikke fullt så vannvittig festlig som i Palma Nova og Magluf tvers over bukten, men likefullt er den fem kilometer lange stranden sterkt preget av turisme på sitt mest typiske.

Søk reise til Playa de Palma

Playa de Palma

Stranden er langgrunn, finkornet, full av folk og velholdt. Faktisk så velholdt at den er tildelt EUs Blue Flag-merke. Restauranter, butikker, barer, diskoteker og andre fornøyelsestilbud ligger tett i tett. I høysesongen er stemningen ... høy. Hotellene er plassert som perler på en snor langs strandpromenaden.

Veien inn til Palma er ikke lang og det går busser flere ganger i timen. Dermed kan man ikke si at Playa de Palma er et sted fattig på severdigheter og kultur, selv om selve playa'en i høyeste grad er det. Derimot er det riktig å si at Playa de Palma er relativt barnevennlig. Det finnes flere vannparker og et marineland i nærheten, og i Palma Nova ligger et fint minigolf-anlegg. Det finnes to golfbaner ca. 8 kilometer unna.

For øvrig kan du velge mellom aktiviteter som vannski, vindsurfing, tennis, squash, ridning, minigolf, go-kart, leie av rollerblades og sykler. Det finnes faktisk også et lite naturområde som man kan sykle i.

Utflukter

Mallorca er en spennende øy å oppdage på egenhånd. Det er en god ide å leie bil og ta seg en tur til landsbyene inne på øya, kanskje ut på tuppen av Cap de Formentor helt i nord, til noen av de andre feriebyene som Alcudia, Ca'n Picafort eller Cala d'Or. Charterselskapene har også tilbud om utflukter, bl.a. til klosterbyen Valldemosa, hvor komponisten Frédéric Chopin oppholdt seg en stund, til de vakre dryppsteinsgrottene i Porto Cristo og til den gamle fiskerbyen Puerto de Sóller.

Søk reise til Playa de Palma

Din reise logo