Finn beste pris på din reise til Maspalomas

Din reise til Maspalomas

I Maspalomas finner du alt det mange søker mest: Behagelig avslapning med sol og badeliv, men også fornøyelser, restauranter og shopping ikke langt unna. Selv om Maspalomas ligger bare en liten spasertur fra Playa del Inglés, er stemningen i Maspalomas rolig og behagelig. Her er det litt mer "stil"; bebyggelsen er lav og det er pent, lyst og luftig. Stedet passer også for voksen ungdom og naturister, ettersom det finnes en god naturiststrand.

Søk reise til Maspalomas

Maspalomas

I Maspalomas er det nokså lange avstander og lite uteliv, med det finner til overmål i Playa del Ingles som er en liten drosjetur unna.

I sentrum av Maspalomas finnes det store shoppingsenteret Faro 2 med butikker, restauranter og barer. I området finnes både tivoli og vannpark med rutsjebaner. Tennis, windsurfing og en 18-hulls golfbane er innen gangavstand. Turen med drosje er så kort at det ikke tærer noe særlig på reisekassen å reise inn til de livlige kveldsfornøyelsene i Playa del Inglés.

I Maspalomas bor du bra, nær de fineste strendene på hele Gran Canaria; Playa de Maspalomas og Playa del Inglés. Her kan du rusle kilometervis i vannkanten på finkornet, varm sand som strekker seg helt ut til fyret på sørspissen av Gran Canaria.

Historiske severdigheter kan du imidlertid bare glemme. Maspalomas, Playa del Inglés og områdene rundt er skapt av den moderne turismen, et konstruert feriested hvor gatene har navn som f.eks. "Avenida del Touroperador Saga Tours".

Søk reise til Maspalomas

Din reise logo