Finn beste pris på din reise til Los Cristianos

Din reise til Los Cristianos

Los Cristianos er en egen by, men ligger i forlengelsen av Playa de las Americas. Her finnes havnen med fergetrafikken, et ekte bysentrum med en liten rest canarisk dagligliv, to store og gode strender og ellers alt av fasciliteter for turister fra hele Europa. Los Cristianos er en god del roligere enn Playa de las Americas.

Søk reise til Los Cristianos

Los Cristianos

Dette siste skyldes trolig at Los Cristianos tiltrekker et litt mer voksent publikum enn sin støyende nabo. Nå merkes ikke dette så godt om vinteren når turistene overalt på Tenerife stort sett er godt opp i årene, men om sommeren blir forskjellen merkbar.

Likevel har du rikelig med tilbud: Langs begge strendene ligger restauranter, barer og klubber; alle lagd for å betjene den strie stømmen av turister som paraderer forbi til enhver tid. Glem lokal koloritt.

To deler

Los Cristianos består av to deler: Den eldste og opprinnelige består av den gamle bykjernen, Los Cristianos-stranden og – i samme bukten – havnen hvor Fred. Olsens båter til de andre Kanariøyene legger til.

Går du så gjennom en liten tunnel i neset som utgjør skillet til neste bukt, kommer du til den kanskje fineste stranden: Playa de las Vistas. Den er både stor og bred og langgrunn og kunstig anlagt. Bakenfor går strandpromenaden, som faktisk løper ubrudt i ca. 15 kilometers lengde helt til øverste tuppen av Playa de las Americas. Det tar ca. to timer å gå den til endes. Også langs Las Vistas-stranden har du nok av spisesteder, butikker osv.

Los Cristianos er et stort turiststed med et hundretalls hoteller. Det bygges også mye nytt på baksiden av byen, det vil si ovenfor motorveien, lengst borte fra stranden. Du kan dermed risikere å få hotell i et område som er langt fra "innarbeidet" og temmelig langt unna folkelivet og stranden. Pass litt på.

Aktiviteter og severdigheter

Like bak Los Cristianos ligger sørkystens beste golfbane, og ytterligere en håndfull baner finnes innen kort kjøreavstand fra byen. Badelandet Aquapark ligger ti minutters biltur unna, i San Eugenio Alto, du finner et panoramabilde av det på siden hvor Tenerifes severdigheter og utflukter er beskrevet.

Søk reise til Los Cristianos

Din reise logo