Finn beste pris på din reise til Fuengirola

Din reise til Fuengirola

Storby! Strandby! Fuengirola i Spania har det meste du trenger for å ha en vidunderlig ferie, alene eller sammen med andre. Den var en fiskelandsby, men er en metropol, med syv kilometer strandlinje.

Søk reise til Fuengirola

Fuengirola

Fuengirola ligger på solkysten – Costa del Sol, i Spania, og er et yndig reisemål for de som liker å ha solfylte dager med shopping, kulinariske gleder og strandliv i historiske og avslappede atmosfærer. Byen, med historiske røtter som innebærer både arabere og romere, yrer av liv så å si hele året.

Men om sommeren, når innbyggerne i den Andalucianske byen trekker på gata for å feire, og hele byen egentlig er en stor fest, vil inntrykkene bli mange, og sterke.

Hovedgata, Plaza de la Constitución, har blitt redesignet i senere tid, men har allikevel beholdt sin unikhet, og er et godt sted å tilbringe tid.Gågaten som går fra hovedgata er også et must når du er her, og man finner mange ”hemmelige” gleder og flotte hjørner på veien.

De senere årene, etter at Fuengirola har utviklet seg til å bli et førstevalg for mange turister, har det også dukket opp mange shopping butikker, frisørsalonger, restauranter, kafeer og ikke minst lørdagsmarkedet, og det er fort gjort å fornye seg selv på flere måter.

Man bør også smake på de lokale spesialitetene som smakfulle sardiner, gazpacho og andre retter inspirert særlig av havet. Det er også et sted man kan være aktiv, og vannsport og golf er to av aktivitetene som stedet er svært ideelt for.

Men når man er i Andalucia området, bør man også få med seg de anerkjente og flotte hestene. Noe som er gøy for hele familien, og særlig hvis du har barn i en alder hvor de kan glede seg over nettopp dette er å besøke Rancho El Rengo, der det er muligheter for å nyte de flotte dyrene på nært hold, og ta ridetimer.

Andre ting som bør oppleves er tyrefekterarenaen, Friluft kunstmuseet, Roman badene i Torreblanca området, Fuengirola Zoo og det arabiske slottet – Sohail.

Transport

Flyplassen i Malaga er den nærmeste, og ligger noen kilometer utenfor byen, og det er enkelt å komme seg inn til sentrum. Mange flyselskaper og reiseoperatører tilbyr turer hit. Innad i byen er det buss, taxi og ben som gjelder.

Overnatting

Turiststeder som dette har mange overnattingsmuligheter. Hoteller, ferieleiligheter og annet. Det tilbys ofte hele pakker(fly + opphold) som kan være rimelige og bra. Det beste er å sjekke på forhånd og finne det som passer deg best.

Søk reise til Fuengirola

Din reise logo