Finn beste pris på din reise til Costa Teguise

Din reise til Costa Teguise

Costa Teguise, ca. 8 kilometer nord for Arrecife, ble skapt fra ingenting på 70-tallet. I dag er det et moderne turiststed med store, elegante hoteller med internasjonalt miljø, flere gode badebukter og strender (hvorav en kunstig!) mellom lavaklippene.

Søk reise til Costa Teguise

Costa Teguise

To kilometer unna finnes en 18 hulls golfbane; Lanzarotes beste. Stedet har for øvrig tre shoppingsentre, restauranter, barer, en liten marina og bra muligheter for vindsurfing i den stabile nordavinden. Dette er kanskje det mest elegante feriestedet på Lanzarote, det meste er av høy kvalitet og utført med stil.

Rolig

Tempoet i Costa Teguise er roligere enn andre steder på Lanzarote – nattelivet er dermed ikke allverdens. Det er grønt og frodig, ikke minst pga. all beplantningen. Vil du ha variasjon, finnes det et badeland i nærheten: Ocean Park. Det går også hyppige busser inn til Arrecife og Costa Teguise er et bra utgangspunkt for bilturer rundt på øya, bl.a. til den gamle hovedstaden Teguise (som ikke må forveksles med Costa Teguise!) hvor du kan oppleve sjarmerende, kanarisk miljø og kultur.

Søk reise til Costa Teguise

Din reise logo