Finn beste pris på din reise til Benidorm

Din reise til Benidorm

Benidorm ligger på Costa Blanca kysten i Alicante provinsen i Spania, og har vært charterturisters himmelrike siden 1950 tallet da General Franco opphevet bikiniforbudet. I dag er Benidorm et innbydende sted med strender, spansk kultur og engelske barer.

Søk reise til Benidorm

Benidorm

Med millioner av turister hvert eneste år, en skyline som kjemper mot Manhattens og barer, restauranter, hoteller og utesteder i fleng, kombinert med solrike dager, er det virkelig en magnet på solhungrige mennesker fra hele verden.

Spesielt fra England og Skandinavia går skytteltrafikken kontinuerlig med mennesker i alle aldere ute etter vitamin D og billig moro i mange former.Og når du er på jakt etter det, blir du ikke skuffet!

Her finner du en flott bevart gamleby, med ekte spanjoler og spanske spesialiteter i de mange butikkene. Og som spanske turistmål flest, finnes det også her markeder hvor du kan anskaffe forskjellige minneverdige artikler som klær, sko og tepper. Markedet er hver onsdag og søndag på den store plassen utenfor Hotell Pueblo (Nordsiden av byen), Pruting er ikke bare lov, men forventet!

Det finnes også et shoppingsenter, La Marina, her, litt på utsiden av selve byen. Mulighetene for merke - og designerklær er stor, og prisene er rimelige.

Blir du litt lei av Spania kan du ta turen til ”Litle Britain”, et område i byen hvor det bugner av engelske puber, restauranter og mennesker hvor du kan få servert fish & Chips eller andre engelske gleder.

Severdigheter

Det er en by for hele familien eller alene, uansett alder.Har du med deg de minste, eller bare liker vannsklier, bør du dra til Aqualandia, en park med nettopp det, eller oppleve marinbiologiske gleder i Mundomar. Her kan man utforske undervannslivet gjennom båter med glassbunn.

Er du en ”sucker” for suvenirer, bør du ta turen til det arabiske Guadales Fortet fra 700 – tallet, som ligger et stykke innover i landet. Men er du først i Benidorm bør du også tilbringe tid på en av de flotte, men relativt overfylte strendene, eller ved bassengkanten, og smake på det turistfylte utelivet.Det er også det stedet med flest utesteder med homofil hyllest, i Costa Blanca området, noe som kan være greit å vite uansett legning.

Transport

Flyplassen i Alicante er nærmeste, og det tilbys turer fra mange Europeiske byer, inkludert Oslo. Flytiden er på 3-5 timer. Transport fra flyplassen foregår helst i buss, men også i taxi om du vil.

Overnatting

Det kryr av hoteller, ferieleiligheter og resorter i mange fasonger og prisklasser. Ofte tilbys det jo pakketurer hvor alt er inkludert i prisen. Ønsker du å finne hotell selv, er: Melia Benidorm og Hotel Marconi noen eksempler.

Søk reise til Benidorm

Din reise logo