Finn beste pris på din reise til Arguineguín

Din reise til Arguineguín

Arguineguin er en fiskerlandsby mellom Puerto Rico og Playa del Inglés som har beholdt mye av sin sjarm. Fisk er fremdeles like viktig som turister. Stedet passer godt for barnefamilier, besteforeldre og golfspillere.

Søk reise til Arguineguin

Arguineguín

Selv om dette er den mest befolkede delen av sør-kysten på Gran Canaria, er Arguineguin like mye et sted for lokalbefolkningen som for turistene. Du finner utmerkede barer og (fiske-)restauranter, og hver tirsdag er det marked – det største på øya.

Arguineguin kan by på to strender og en strandpromenade langs sjøen. Det finnes også mange store hotellanlegg særlig for barnefamilier, med egne store svømmebasseng og alt du trenger innefor hotellets grenser; restauranter, underholdning, butikker osv. Fra havnen går det ferger til Puerto Rico og Mogán.

Arguineguin er et utmerket sted å dykke, også for nybegynnere. Stedets dykkersenter har bra tilbud, se pekeren under aktiviteter til høyre.

Helsetilbud, kirke og skole

Ved Arguineguin, i retning Puerto Rico, ligger Det norske helsesenteret i Valle Marina som brukes av Norges Astma og Allergiforbund, Psoriasforbundet, Revmatikerforbundet etc. I Arguineguin ligger også den norske skolen på Gran Canaria og Den Norske Sjømannskirken som har ulike tilbud til de tilreisende.

Søk reise til Arguineguín

Din reise logo