Finn beste pris på din reise til Spania

Din reise til Spania

Spanjolenes gjestfrihet og det gode klimaet har tiltrukket feriegjester i årevis. Men Spania er langt mer enn overfylte Kanariøystrender og luksuriøse sommerhus på Costa del Sol. Spania er en kulturell skattekiste; flamenco, verdensberømte malere, storslått arkitektur, berømte forfattere, filmkunstnere, sport, tyrefekting og fiestaer.

Søk reise til Spania

Reise til Spania

Spania

Selv om nordmenn stadig søker mer reiser til mer fjerntliggende strøk, er Spania fortsatt et av de landene som fremdeles trekker til seg store mengder soltørste nordmenn. Spania ligger på toppen etterfulgt av Danmark, Sverige, Hellas, Frankrike og Storbritannia over flest besøkende hvert år.

Ifølge SSB, besøkte mer enn 1 120 120 norske turister Spania i 2018, og Spania er verdens nest mest besøkte turistland etter Frankrike.

For oss nordmenn er Kanariøyene det mest besøkte reisemålet. Balearene, med Mallorca som viktigste destinasjon, kommer deretter. På fastlandet er det områdene rundt Alicante bl.a. Benidorm og Malaga som er mest populære blant nordmenn. Barcelona og områdene rundt byen er de siste årene blitt en veldig populær og trendy storby å besøke. Over 15 000 nordmenn reiser hvert år hit.

Søk reise til Spania

Din reise logo