Finn beste pris på din reise til Ponta Delgada

Din reise til Ponta Delgada

Hovedstaden på São Miguel, og på hele Azorene, heter Ponta Delgada og har ca 28.000 innbyggere. Det er en småsøvnig havneby med et sentrum som bringer tankene hen til norske småbyer på 1970-tallet. Ponta Delgada er likevel hjertet på Azorene når det kommer til turisme.

Søk reise til Ponta Delgada

Butikkene er få og små, og de som finnes selger stort sett basisvarer uten prangende utstillingsvinduer eller lokaler. Sentrum er også overraskende sparsomt utstyrt med restauranter og utesteder. Eller ihvertfall synes det sik. Skiltingen på fasadene er overalt beskjeden, slk at man ofte må bruke øynene godt for å oppdage matstedene.

Mange turister vil velge å innta sine måltider på de relativt få og nokså store hotellene. Eller man kan tusle opp til øyas stolthet, shoppingsenteret Parque Atlantico som ligger 4-500 meters vei opp fra havnen. Her finnes et drøyt hundretalls butikker av alle slag. Mange selger klær og en -- Modelo -- har absolutt alt hjertet begjærer av matvarer, med et utvalg som slår det meste i Norge. Pä Parque Atlantico finnes også et restauranttorg med et titalls fastfoodsteder som omkranser et stort, felles spiseområde.

Sentrum er også overraskende sparsomt utstyrt med restauranter og utesteder. Eller ihvertfall synes det sik. Skiltingen på fasadene er overalt beskjeden, slk at man ofte må bruke øynene godt for å oppdage matstedene.

Mange turister vil velge å innta sine måltider på de relativt få og nokså store hotellene. Eller man kan tusle opp til øyas stolthet, shoppingsenteret Parque Atlantico som ligger 4-500 meters vei opp fra havnen. Her finnes et drøyt hundretalls butikker av alle slag. Mange selger klær og en -- Modelo -- har absolutt alt hjertet begjærer av matvarer, med et utvalg som slår det meste i Norge.

Pä Parque Atlantico finnes også et restauranttorg med et titalls fastfoodsteder som omkranser et stort, felles spiseområde.

Søk reise til Ponta Delgada

Din reise logo