Finn beste pris på din reise til Faro

Din reise til Faro

Portugals paradisby Faro, sees ikke lenger på bare som en landsby med en flyplass. Men stemningen gir fremdeles den uoppdagede landsbyfølelsen, blandet med en touch av Nice.

Søk reise til Faro

Tidligere var det ikke mange som visste hva Faro egentlig kunne tilby. Mange trodde rett og slett det bare var en flyplass. Det er feil!

Faro er hovedstaden i Porugals sydlige provins, Algarve, og har en herlig atmosfære, sydlandsk stemning og en strand som man kan komme til å savne.

Derfor er det ikke så rart at flere og flere mennesker stadig oppdager denne perlen hvert eneste år. Plasseringen er fantastisk, menneskene er kjent for å være blide og sjarmerende, matopplevelsene står i kø, temperaturen er god, og prisene er upåklagelige. Hva mer ønsker man seg egentlig av et reisemål?

Shopping?

Ja, de har det og. Et enormt kjøpesenter, Jumbo, ligger rett utenfor sentrumsområdet, og har stort utvalg i hva du måtte ønske. I tillegg kryr det av historiske og kulturelle monumenter.

Her kan du ta deg en pause i solingen for å besøke museer som Infante Dom Henrique, Antoniano og Ramalho Ortigão museet, eller nyte Nossa Senora da Assuncão, den romerske katedralen eller São Fransico- kirken.Mange har sammenliknet byen med franske Nice, et hederstegn, som de forhåpentligvis klarer å ta vare på. Men allikevel er Faro noe helt eget. Som turist her bør du også ta del i de portugisiske gledene for matganen som vin og utsøkte fiskeretter, og da passer det bra at det også kryr av utsøkte restauranter og sjarmerende kafeer her.

Transport

Mange muligheter for å fly hit, ettersom det har utviklet seg til et populært feriested. Flyplassen Faro, ligger ikke langt unna bysentrum. De fleste severdighetene er lokalisert innenfor et relativt lite område. Det samme er hotellene, noe som gjør at man ikke trenger så mye transport når man er her. Men det er et utviklet bussnett, som kan benyttes.

Overnatting
Hoteller i forskjellige priser og klasser. Mange muligheter. Flere operatører opererer med pakketilbud. Sjekk på forhånd.

Søk reise til Faro

Din reise logo