Finn beste pris på din reise til Kypros

Din reise til Kypros

Afrodites øy - Kypros - er et av våre mest populære reisemål. Langt øst i Middelhavet, i krysningen mellom tre kontinenter, der hvor øst møter vest og en ny opplevelse venter på deg under solen hver dag. Slå deg til ro ved de solfylte sandstrender, oppdag en øy med overbevisende kultur og landskap, gjennomsyret av myter og full av eldgamle rikdommer. Populære reisemål: Ayia Napa, Larnaca, Limassol, Paphos og Polis.

Søk reise til Kypros

Reise til Kypros

Aya Napa

To steder i ett. Ayia Napa er Kypros' svar på Ibiza, med masse fest og fart. Men holder du deg litt unna sentrum, er stedet også velegnet for barnefamilier og alle andre. En tredjedel av alle turistene som kommer til Kypros, havner i Ayia Napa; på stranden er det dermed av og til så tett at du nesten ikke ser sanden.

Limasol

Festivaler, historie og urbant ferieliv. Limassol er Kypros' nest største by (ca. 160 000 innbyggere) med et pulserende byliv, en gammel bykjerne, fine severdigheter og omfattende turisme. Byen er også et betydelig handels- og industri sentrum og den viktigste havnebyen på Kypros. Men mest av alt er Limassol en "glad by", som bærer klengenavnet "lille Paris".

Protaras

Uelegant, men alt du vil ha. Protaras og Fig Tree Bay er den litt mer rolige naboen til Ayia Napa. Stedet tilbyr fine strender og badeviker, meget gode hoteller, underholdning for barna og rikelig med uteliv, men ikke til klokken fem om morgenen ... Her får du i grunnen alt du måtte ønske, bortsett fra kypriotisk atmosfære.

Larnaca

Urgammel og vennlig. Larnaca har ca. 65 000 innbyggere og er dermed den tredje største i gresk-kypriotiske delen av Kypros. Byen ble grunnlagt allerede ca. 1200 f.Kr. (ifølge sagnet av Noas sønnesønn!) og het da Kition. Den har vært bebodd sammenhengende siden den gang! I dag er Larnaca en fin blanding av gammelt og nytt, med gode strender, livlig uteliv og trivelig atmosfære. Et feriested med passe mye av alt, bortsett fra at det kan bli svært varmt om sommeren.

Polis

Vakker natur, lite og rolig. Polis er en liten naturperle helt nord og vest på Kypros; ganske uberørt av masseturismen. Heftig uteliv, severdigheter og kjempeutvalg av restauranter kan du glemme, men til gjengjeld får du en flott strand, gode muligheter for sport og friluftsliv og fredelige dager.

Søk reise til Kypros

Din reise logo