Finn beste pris på din reise til Brač

Din reise til Brač

Øyperlen Brač ligger og venter i Adriaterhavet. Her er stranden i fokus, og de er noen av de beste i området. I tillegg er vannet krystallblått, prisene rimelige og menneskene vennlige. Men Brac har flere gleder, blant annet det som bygget det Hvite hus.

Søk reise til Brač

Panoramautsikt på Zlatni Rat

Turisme er denne øyas hovedinntektskilde, og de vel 14000 menneskene som bor her, er kjent for å være med på å skape minnene fra denne tredje største øya i Kroatias havgap.
Hit kommer folk for å nyte tid, nyte sol, vann, og verden! Mange velger å ligge på stranden, bli solbrune, mens de fordyper seg i en spennende, eller mindre spennende, bok av forskjellige sjangere. Andre velger å utforske øya ved hjelp av sykler eller ben. Naturen er velkjent og vakker, og innehar frodige marker så vel som fjelltopper.
Uansett hva du velger, kommer du nok hjem gode minner.

Det gylne horn

Stranden Zlatni Rat er hovedattraksjonen på øya, og ligger i Bol på øyas sørside. Det er en innbydende og vakker sandstrand med en tupp formet som en trekant. Stranden skifter også formasjon med tidevannet, noe som gjør den ekstra spesiell.

President

Brač er kjent for mer enn bare et vennlig sted å tilbringe feriedager. Det er her marmoren som bygget det hvite hus i Washington kommer fra. Steinbruddene er vakre og mang en turist har valgt å besøke dette historiske stedet.

Mat

Det er mange restauranter som serverer både lokale og internasjonale retter. De er kjent for sin gode mat, og innbyr ofte til sene kvelder. Øya er også kjent for produksjon av vin, oliven og sitrusfrukter.

Utflukt

Bolska Kruna er et enestående sted for en utflukt. Fjelltoppen frister med en utrolig utsikt, vel verdt turen opp.

Transport

Båt og fly tar deg til denne øya. Det beste er å fly til Split og ta en i underkant av to timers båttur videre derfra.

Overnatting

Gjestehus og hoteller er blant valgmulighetene. Ofte tilbyr operatører pakketurer hit, som kan være gode alternativer.

Søk reise til Brač

Din reise logo