Finn beste pris på din reise til Positano

Din reise til Positano

Positano er opprinnelig en liten fiskerlandsby med små pastelfarvede hus som er bygd på terrasser ned mot den ca. 50 meter brede stranden.

Søk reise til Positano

Positano

Byen har stadig noen få lokale fiskere, men turismen har tatt over for mange år siden og brødfør i dag nesten alle innbyggerne. Rekken av avanserte klesbutikker er tett i de små gatene som snor seg fra kystveien ned mot stranden, og avbrytes bare av de mange vakre hotelhavene.

Byen ble tidlig et fast tilholdssted for velhavende italienere og utenlandske filmstjerner, og Postiano er stadig jetsettets høyborg. For et par år siden oppholdt den tyske kansler Schröder seg på et lite hotell i utkanten af byen i tre uger, hvilket ga stor opmerksomhet og mange trafikkproblemer.

Byen er nærmeste nabo til øya Capri og den lille øygruppen Li Galli, som for en del år siden ble eid av den nå avdøde russiske ballettdanseren Nureiev.

De mange eksklusive hotellene er heldigvis innrettet i de opprinnelige husene og villaene, og faller dermed fint inn i bybildet. Kystveien snor seg høyt over byen, og kun en enkelt enveiskjørt vei gjennomskjærer selve sentrum, hvor all annen ferdsel foregår til fots langs bratte gater og trapper.

Søk reise til Positano

Din reise logo