Finn beste pris på din reise til Zakynthos

Din reise til Zakynthos

Dette er den 3. største i de joniske øyene. De lange strendene og med masse ulike opplevelsestilbud, gjør at dette er et meget populært sted å reise for solhungrige nordmenn.

Søk reise til Zakynthos

Zakynthos

Det er i perioden fra mai til september det er flest turister på Zakynthos. De mest kjente feriestedene på øyen er Kalamaki, Argassi, Alykes, Tsilivi, Vassilikos, Keri og Volimes.

De vakre strendene og det grønne havet er et kjennetegn her, og det finner du på nord og vestsiden. Her er området preget av fjellandskap med mange små bukter som utgjør små strender som du kan ha helt for deg selv, spesielt om du reiser litt utenom sesongen. Veinettet er godt utbygd på øyen, så det å skaffe seg en leiebil og reise rundt er absolutt å anbefale.

De store og lange strendene med den myke sanden ligger på øst og sørsiden, og det er her mange av resortene ligger knyttet til. Her er det barnevennlig. Noen av strendene her er inngjerdet på grunn av havskilpaddene.

Attraksjoner

Det pittoreske utsiktpunktet finner du på den lille øyen Agios Sostis. På sommerstid er denne privateide øyen tilknyttet fastlandet av en trebro og her er det både kafeer og utesteder. På grunn av et jordskjelv i 1633 ligger denne øyen for seg selv utenfor Zante , en brukt forkortelse på Zakynthos.

På østkysten finnes du et meget spesielt grotteområde. Det blå vannet lyser opp alt og er polulært å besøke. Man kanogså bade her og det finnes flere ulike grotter med Kyanon Spilaio som den største. Beste tidspunktet for å dra opp hit er tidlig om morgenen, da de flotte bøå lyse er på sitt sterkeste.

I Zakynthos by ligger det mange ulike attraksjoner, museum med mer. Blant annet Solomos og Kalvos Museum. Utstillingene inkluderer gamle portretter, fotografier og billeder, og treverk som ble bygget inder Byzantine perioden. Det er også arkeologiske gjenstander her som stammer fra nevnte periode som varte fra år 330 til år 1453.

Overnatting

I de siste årene, har Zakynthos utviklet seg til å bli et populært turistmål. Derfor kan man finne alle typer overnatting her. Man tilbys alt fra fra resorter, hoteller, bungalower, campingplasser og leie av private leiligheter.

Hvordan komme seg dit

De store charterselskapene tar deg på en reise hit, og det finnes et stort utvalg av pakkereiser. Apollo har et stort utvalg i alle klasser, men du kan også velge kun fly og ordne deg overnatting på egenhånd. Det finnes et stort utvalg av hotelltjenester på nett som har en stor oversikt over hoteller på øyen. Venere.com er en av dem som har en god del hoteller og leiligeheter på sin side. Men prøv linkene til høyre, der finner du også et bredt utvalg av overnatting.

Zakynthos er et veldig barnevennlig sted og passer bra for dem som reiser med barn. Ønsker du deg en mer fartsfylt ferie med et heftig uteliv, er det andre øyer som er bedre egnet, for eksempel Skiathos.

Søk reise til Zakynthos

Din reise logo