Finn beste pris på din reise til Perissa

Din reise til Perissa

Perissa ligger på Santorinis østside litt sør for Kamari og fjellet som deler øya i to på tvers. Dette er Santorinis største bade- og turiststed med en 5-6 kilometer lang, grovkornet strand med sort lavasand. Den mørke sanden gjør at det kan bli svært varmt. Perissa tilbyr gode muligheter for vannsport.

Søk reise til Perissa

Perissa

Hotellene består av lave, hvite bygninger med frodige hager og fristende bassenger og du kan velge mellom flere titalls tavernaer og spisesteder, dessuten barer og diskotek. Perissa er et relativt nytt feriested som lokker mange unge feriegjester. Stedet er er litt roligere og mer uformelt enn Kamari.

Fra Perissa kan du klatre oppover Mesa Voyno-"fjellet" til ca. 400 meters høyde hvor ruinene av oldtidsbyen Thira befinner seg. Turen opp tar ca. 40 minutter og går du videre, kommer du ned til Kamari på den andre siden i løpet av ytterligere ca. 30 minutter.

I gamle Thira kan du se bl.a. restene av det gamle markedet, Apollotempelet, teatret, gymnaset, en kongelig tunnel og en rekke andre gamle greske og romerske bygninger.

Søk reise til Perissa

Din reise logo