Finn beste pris på din reise til Lardos

Din reise til Lardos og Pefkos

Lardos og Pefkos ligger sørøst på Rhodos, ca. 50 kilometer fra Rhodos by. Området er fredelig med et rolig tempo både dag og kveld. Her kan du la timene gå på trivelige, familiedrevne tavernaer og barer – og på den gode stranden. Blir det for rolig, er nattelivet i Lindos bare ca. 5 kilometer unna, dit kan du også ta båt.

Søk reise til Lardos

Lardos bukta

Pefkos

Når man kjører veien sørover fra Lindos, er Pefkos første stopp. Dette er en koselig landsby med en fin, barnevennlig sandstrand. Pedalbåter er tingen her. Tar du bena fatt, vil du også fort oppdage flere badeviker ikke langt unna. I Pefkos finner du trivelige tavernaer, restauraner og musikkbarer hvor man stort sett sitter rolig og bare nyter. Stikkordet for Pefkos er "fred og ro", kanskje det en ferie handler om?

Lardos

Tar man veien noen kilometer videre sørover fra Pefkos kommer man til Lardos-stranden, som er et feriested bygd rundt landsbyen Lardos; 1,8 kilometer inn fra stranden. Her har du et bra tilbud av vannsport, go-kart etc. Stranden er tildelt EUs hedersmerke Blue Flag og er kjent som en av de beste på hele øya. Stranden er omkranset av tavernaer og barer hvor du kan få en forfriskning i solsteken. Om kvelden trekker man gjerne inn til landsbyen, som varter opp med restauranter og barer lokalisert rundt torget. Noen av hotellene ut mot stranden har gjerne diskotek og karaokekvelder. Ellers finnes alle fasciliteter; butikker, bil- og mopedutleie, vekslekontor, frisør, apotek, lege og tannlege osv.

søk reise til Lardos

Din reise logo