Finn beste pris på din reise til Kamari

Din reise til Kamari

Kamari er Santorinis badested nummer en og et rendyrket turiststed, bygd opp rundt det som tidligere var en sjarmerende liten fiskerlandsby. Sentrum for all aktivitet er den mer enn to kilometer lange, sorte og grovkornede lavastranden. Bak denne ligger restaurantene (20-25 stk.), butikkene og et tjuetalls barer og et par diskoteker på rekke og rad langs en vakker strandpromenade.

Søk reise til Kamari

Kamari, Santorini

Hotellene, som finnes i stort antall, er ganske lave, hvite sjarmerende bygninger med tilhørende hager og bassenger og er for en stor del familiedrevet. Kamari er ubetinget livlig; et paradis for charterturister som vil ha ... charterturisme. Stedet passer både for ungdommer og den litt mer kresne som stiller større krav til komfort.

Det er hyppige bussavganger til hovedstaden Thira med sin vakre beliggenhet og mange tilbud. Bussene kan være gode og fulle midtsommers. Det finnes også gode muligheter til å leie bil eller motorsykkel.

Oldtidsbyen Thira

"Gamle Thira" som ligger en knapp times spasertur opp i fjellet ved siden av dagens Kamari, var en viktig by i oldtiden. Den overtok rollen som Santorinis viktigste by etter at Akrotiri ble ødelagt i det store vulkanutbruddet omkring 1500 f.Kr. Gamle Thira ble grunnlagt av Spartanerne omkring år 915 f.Kr. og ble delvis utgravd av tyskere i 1895 og utover. Arbeidet er imidlertid ikke fullført.

Søk reise til Kamari

Din reise logo