Finn beste pris på din reise til Ialyssos

Din reise til Ialyssos

I Ialyssos-bukten like sørvest for Rhodos by ligger ferielandsbyene Ixia og Trianda, hhv. 5 og 7 kilometer fra hovedstaden. Her på vestkysten blåser det en behagelig, svalende vind nesten hele sommeren, hvilket gjerne skaper litt bølger i sjøen og gjør strendene velegnet for vindsurfing og seiling, men ikke like barnevennlige. Hotellene har som regel svømmebasseng, gjerne flere.

Søk reise til Ialyssos

Ialyssos

Ixia

Hotellene ved Ialyssos-bukten er mange og store; noen direkte digre! De er også moderne og holder meget god standard, så her ligger det an til en charterferie av godt merke. Mange av hotellene brukes også til konferanser. Ved veien som følger stranden finner du et bra utvalg av det meste; butikker, tavernaer, restauranter, barer og diskotek. Turen inn til Rhodos by med taxi tar bare 10-15 minutter, så du har også alle muligheter til å oppleve de mange severdighetene og nyte godt av de mange tilbudene i byen.

Triandra

Følger du veien langs bukten videre fra Ixos, kommer du til Triandra. Noen kilometer inn fra sjøen herfra, ved Filerimos-høyden, ligger oldtidsbyen Ialyssos, som dateres tilbake til ca. 400 f. Kr. og en gang var hovedsete for regionen. Man kan såvidt se rester av det gamle akropolis og fra Filerimos-høyden er det dessuten en fantastisk utsikt som er verdt turen alene. Det må også nevnes at her på Rhodos vestside kan du oppleve ganske fantastiske solnedganger ...

Søk reise til Ialyssos

Din reise logo