Finn beste pris på din reise til Hersonissos

Din reise til Hersonissos

Hersonissos har alt på en gang, til forskjellige tider på året. I høysesongen midt på sommeren er det mest ungdommer opp til 35 år som dominerer stedet. Byen har et hektisk fornøyelsesliv og høy puls. Dagen går med til soling, deretter ut på restaurant og så barer og diskoteker til solen gryr – og vel så det. Roligere er det på våren og høsten, Kreta er dessuten svært vakker om våren, med blomstring og sildrende vann fra fjellene. Roligere er det også om du velger et hotell av god kvalitet litt unna tetteste sentrum. Halvparten av hotellene i Hersonissos er dessuten åpne hele året, ikke bare i sesongen som varer fra april til oktober.

Søk reise til Hersonissos

Hersonissos

Hvis ikke ungdomslivet er det som tiltrekker deg mest, er det kort vei fra Hersonissos til severdigheter som Knossos og Lassithiplatået med Diktigrotten der myten forteller at guden Zeus ble født. Litt opp i fjellet ligger Hersonissos gamleby, som har mye av det opprinnelige i behold, ikke minst kokekunsten, og er verd et besøk. Hovedstaden Heraklion (26 km) og feriebyen Agios Nikolaos når du enkelt med buss.

I Hersonissos ligger alt samlet midt i sentrum. Her ligger stranden der alle treffes og hvor du har et godt tilbud av vannsportsaktiviteter som vindsurfing, vannski, jetski, fallskjermflyvning, pedal- og bananbåter.

Langs strandpromenaden ligger tavernaene på rad og rekke ut mot havet på den ene siden. På den andre siden ligger puber, barer, diskotek og butikker tett i tett. Også i hovedgaten finner du en god del butikker, kaféer og restauranter. Alt i alt kan du velge mellom et førtitalls tavernaer og restauranter, massevis av barer og flere diskoteker og bouzoukiklubber.

Det finnes flere små strender i selve Hersonissos og lengre strender like utenfor. Strendene har grovkornet sand og klipper og det er delvis steinbunn. Badesko kan være lurt.

Byen har ca. 3500 faste innbyggere.

Søk reise til Hersonissos

Din reise logo