Finn beste pris på din reise til Georgioupolis

Din reise til Georgioupolis

Georgioupoli er en liten fiskerlandsby ved deltaet til elven Almiros som ligger 35 kilometer øst for Chania og 20 kilometer vest for Rethymnon. Byen het faktisk Almiros frem til Kreta ble slått sammen med Hellas på begynelsen av 1900-tallet; da tok den navn etter daværende konge i Hellas, Kong George. Byen er fredelig, nær naturen – den har et lite naturreservat – og har bevart mye av sin opprinnelige sjarm. Det er gode utfluktsmuligheter og fine, langgrunne strender. Når det blåser kraftig, kan det oppstå undervannsstrømmer og man må se etter flaggene som varsler om fare.

Søk reise til Georgioupolis

Georgioupoli

I Georgioupoli finnes hoteller, restauranter, tavernaer, et lite reisebyrå, bank, drosjestasjon, lege og apotek – ved siden av en del vanlige butikker. I havnen ligger fiskebåter og små turistbåter som tar deg til andre strender i omgivelsene. Det finnes også et mini-tog på gummihjul som tar deg på en rundtur omkring byen, bl.a. til kildene og "fossen" i nabolandsbyen Argiroupolis.

Selv om turismen begynner å ta grep om byen, er mye som det alltid har vært: Befolkningen driver jordbruk og fiske, og i bakeriet får du det beste brødet du noen gang har smakt!

Søk reise til Georgioupolis

Din reise logo