Finn beste pris på din reise til Faliraki

Din reise til Faliraki

Faliraki er, som så mange feriebyer, en tidligere fiskerlandsby som nå mest tiltrekker horder av charterturister. Byen ligger ca 8 kilometer sørøst for Rhodos by. Sammen med nabobyen Kalithies har den ca. 400 fastboende innbyggere, men om sommeren snakker vi om tusenvis av soltilbedere.

Søk reise til Rhodos

Anthony Quinn Bay Faliraki

Faliraki er et turiststed med høy standard som har en velorganisert, meget lang strand med fin sand, krystallklart vann, rikelig med solsenger (mer enn 4000!) og blikkstille havflate. Her på østkysten er du skjermet fra vinden som ellers kan gjøre vestsiden av øya både bølgete og mer egnet for vindsurfing. Faliraki er dermed meget barnevennlig.

Lystig døgnet rundt

Den lille byen kan by på en borg, rester av et minoisk anlegg, grottene i Kalamona som er av arkeologisk interesse og kapellet til profeten Amos. Men langt viktigere for de fleste er nok det gode tilbudet av aktiviteter og fornøyelser: Strikkhopp fra kran, snurremegrundt-maskiner, vannfall, bikinikonkurranser og vannjet. Fra dagens viltre strandliv beveger man seg umerkelig over til et minst like lystig natteliv; det kryr av barer, klubber, diskotek og restauranter overalt. Strategisk anlagt langs strandpromenaden. Faliraki er et av Rhodos' mest populære reisemål.

Hvis du skulle få nok av trengselen på hovedstranden etter en stund, kan du spasere en kilometer eller to bortover stranden og finne roligere steder, som likevel har barer og tavernaer like ved. Om kvelden går det også an å trekke litt unna stranden og finne litt mer "voksne" steder lenger bak i byen. Det er en god i de å velge et hotell litt unna den verste trafikken hvis du er vár for støy.

Søk reise til Rhodos

Din reise logo